Nog één kantoorunit te huur

Momenteel is een grote kantoorruimte van 98 m² beschikbaar. De ruimte ligt aan de achterzijde van kantoorheemstede, in de kelder. De open ruimte beschikt over een zit-/wachtruimte en daarachter een kantoorruimte met grote raampartij aan de tuinzijde. Het kantoor is bereikbaar via een gedeelde aparte opgang aan de zijkant van het gebouw. Tevens beschikt het over een pantry en een dames- en herentoilet.

Huurprijs op aanvraag.

2e huurdersborrel

Donderdag 29 september om 16.30 uur wordt de 2e huurders netwerkborrel gehouden op kantoorheemstede.nl. Circa 75% van de kantoorkamers zijn verhuurd. Een keur van verschillende bedrijven, ondernemers hebben inmiddels gekozen voor kantoorheemstede.nl. Wilt u deel uit maken van dit inspirerende bedrijfsverzamel kantoor kom dan een keer langs om vrijblijvend een indruk te krijgen van een prettige werkomgeving met leuke buren. 

Nog maar enkele kantoorkamers beschikbaar

Op 1 november komen 10 bedrijven kantoorheemstede.nl versterken. Na lang wachten is de 3e verdieping gereed voor opleveren aan de nieuwe huurders. De diversiteit van beroepen maakt het werken met elkaar op de 3e verdieping bijzonder en leuk. Op 1 december arriveren de bedrijven op de 2e verdieping en uiterlijk 1 januari volgt de begane grond. Op de begane grond zijn nog een aantal mooie kantoorkamers beschikbaar van circa 22 m2. Wij wensen onze huurder sveel werkplezier in hun nieuwe omgeving. 

Eerste netwerkborrel was een succes

De eerste netwerkborrel van kantoorheemstede.nl heeft plaatsgevonden. Nagenoeg alle huurders en toekomstige huurders gaven acte de présence. Ideeën genoeg over hoe er samengewerkt kan worden. Meedoen aan de nieuwsbrief, presentatie tijdens 5 minutes of fame, inrichten van de binnentuin en wanneer is de volgende borrel?